Naito sold out Osaka.
CARD:
Tag Team Match
David Finlay & Henare vs. Hirai Kawato & Yoshytatsu
Six Man Tag Team Match
Suzuki-gun (El Desperado, Takashi Iizuka & Yoshinobu Kanemaru) vs. TenKoji (Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima) & KUSHIDA
Eight Man Tag Team Match
CHAOS (Gedo, Hirooki Goto, Jado & YOSHI-HASHI) vs. Juice Robinson, Jushin Thunder Liger, Tiger Mask & Yuji Nagata
Six Man Tag Team Match
CHAOS (Beretta, Kazuchika Okada & Rocky Romero) vs. Suzuki-gun (Minoru Suzuki, Taichi & TAKA Michinoku)
NEVER Openweight Six Man Tag Team Title Match
Hiroshi Tanahashi, Manabu Nakanishi & Ryusuke Taguchi (c) vs. Los Ingobernables de Japon (BUSHI, EVIL & SANADA)
RevPro British Heavyweight Title Match
Katsuyori Shibata (c) vs. Will Ospreay
IWGP Tag Team Title Three Way Match
CHAOS (Tomohiro Ishii & Toru Yano) (c) vs. Great Bash Heel (Togi Makabe & Tomoaki Honma) vs. Killer Elite Squad (Davey Boy Smith Jr. & Lance Archer)
IWGP Junior Heavyweight Title Match
Hiromu Takahashi (c) vs. Dragon Lee
IWGP Intercontinental Title Match
Tetsuya Naito (c) vs. Michael Elgin

CARD:
Tag Team Match
David Finlay & Henare vs. Hirai Kawato & Yoshytatsu
Six Man Tag Team Match
Suzuki-gun (El Desperado, Takashi Iizuka & Yoshinobu Kanemaru) vs. TenKoji (Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima) & KUSHIDA
Eight Man Tag Team Match
CHAOS (Gedo, Hirooki Goto, Jado & YOSHI-HASHI) vs. Juice Robinson, Jushin Thunder Liger, Tiger Mask & Yuji Nagata
Six Man Tag Team Match
CHAOS (Beretta, Kazuchika Okada & Rocky Romero) vs. Suzuki-gun (Minoru Suzuki, Taichi & TAKA Michinoku)
NEVER Openweight Six Man Tag Team Title Match
Hiroshi Tanahashi, Manabu Nakanishi & Ryusuke Taguchi (c) vs. Los Ingobernables de Japon (BUSHI, EVIL & SANADA)
RevPro British Heavyweight Title Match
Katsuyori Shibata (c) vs. Will Ospreay
IWGP Tag Team Title Three Way Match
CHAOS (Tomohiro Ishii & Toru Yano) (c) vs. Great Bash Heel (Togi Makabe & Tomoaki Honma) vs. Killer Elite Squad (Davey Boy Smith Jr. & Lance Archer)
IWGP Junior Heavyweight Title Match
Hiromu Takahashi (c) vs. Dragon Lee
IWGP Intercontinental Title Match
Tetsuya Naito (c) vs. Michael Elgin
Last edited: